Seitons amb salsa tàrtara.
Ingredients per
a 4 persones :
- 50 gr de cogombre envinagrat.
- 50 gr de taperes en conserva.
- 1 ou bullit.
- 3 ó 4 cuarades de maionesa.
- 100 gr de galeta picada.
- Un poc de julivert picat.
- Oli de gira-sol per fregir.
- Una barra de pa(opcional).
Elaboració:
En
primer lloc aviseram els seitons i li llevam el cap. Aquest pas el
podeu ometre. Una vegada ja ho tinguem tots els seitons aviserats i
fora el cap els passam per galeta picada amb un poc de julivert ben
picat, mentre arrebossam els seitons posam una paella amb l'oli al
foc perquè es posi calent, quan estigui calent introduïm els seitons. Una vegada fregits els reservam.
Per
fer la salsa tàrtara hem de picar els cogombres i les taperes. Mentre
ho picam tenim l'ou a bullir (10-15 min aprox amb aigua cobrint i amb
sal). Una vegada tot picat i l'ou bullit ho mesclam amb la maionesa.
I
ara va la creativitat de cada un per presentar-ho, jo a qui vos
deix una opció per a presentar-ho.
Bon
profit!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario