lunes, 20 de abril de 2015

Seitons amb salsa tàrtara.

Ingredients per a 4 persones :

  • 1/2 kg de seitons.
  • 50 gr de cogombre envinagrat.
  • 50 gr de taperes en conserva.
  • 1 ou bullit.
  • 3 ó 4 cuarades de maionesa.
  • 100 gr de galeta picada.
  • Un poc de julivert picat.
  • Oli de gira-sol per fregir.
  • Una barra de pa(opcional).

Elaboració:

En primer lloc aviseram els seitons i li llevam el cap. Aquest pas el podeu ometre. Una vegada ja ho tinguem tots els seitons aviserats i fora el cap els passam per galeta picada amb un poc de julivert ben picat, mentre arrebossam els seitons posam una paella amb l'oli al foc perquè es posi calent, quan estigui calent introduïm els seitons. Una vegada fregits els reservam.

Per fer la salsa tàrtara hem de picar els cogombres i les taperes. Mentre ho picam tenim l'ou a bullir (10-15 min aprox amb aigua cobrint i amb sal). Una vegada tot picat i l'ou bullit ho mesclam amb la maionesa.

I ara va la creativitat de cada un per presentar-ho, jo a qui vos deix una opció per a presentar-ho.


Bon profit!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario