martes, 21 de abril de 2015

Patates a l'estil americà.

Ingredients:
  • 1 kg de patates
  • 150 gr de farina.
  • Moraduix
  • Sal
  • Pebre bord
  • Tap de corti
  • Pebre bo
  • Romaní
  • All en pols
  • 400 gr de tomàtiga triturada
  • 1 ceba mitjancera
  • Unes gotes de tabasco
  • Sucre
  • Oli de gira-sol per fregir

Elaboració:

Netejam les patates amb la pell, les tallam a quarts més o menys. Posa, una olla al foc amb aigua, una vegada l'aigua estigui bullint introduïm les patates i les deixam uns 15 minuts. Les escurim i reservam.

Picam la ceba i la sofregim quan estigui, hi posam la tomàtiga triturada, la deixam que reduesqui durant uns 10 minuts i l'anam assaonat amb la sal, el sucre, els pebre bo i el tabasco.

Dins d'un bol hi mesclam: la farina, el romaní, el pebre bo, la sal, el pebre bord, el tap de cortí, el moraduix i l'all en pols. 
Tenim una paella amb oli de gira-sol per fregir les patates passades per la mescla de la farina.

Una vegada emplatada hi posam la salsa de tomàtiga per damunt.

Bon profit!!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario