lunes, 27 de abril de 2015

Xampinyons farcits de gambes.


Ingredients:
  • 500 gr de xampinyons grans.
  • 250 gr de gambes pelades.
  • 1 ceba.
  • 1 porro.
  • 40 gr de mantega.
  • 40 gr de farina.
  • ½ gr de llet.
  • Sal.
  • Pebre bo.
  • Nou moscada.
  • Un poc de julivert picat.
  • Formatge rallat(al gust de cada casa).


Elaboració:

Netejam els xampinyons i li llevam el tronquet.
Dins d'una paella a foc suau, feim els xampinyons, cada vegada que posem un xampinyó li espolvoretjam un poc de julivert per damunt, una vegada fets tots els deixam apart.

Picam amb la picadora la ceba i el porro. A continuació saltetjam la ceba juntament amb el porro, una vegada ja estigui casi saltejades hi afegim les gambes picades, i ho deixam durant uns 10 minuts al foc alt. Passats aquets 10 minuts hi afegim la mantega a punt pomada, quan estigui fosa hi posam la farina , ho movem enèrgicament, desprès hi afegim la llet a poc a poc i ho seguim remenat durant uns 5-10 minuts. Ho assaonam amb, la sal, el pebre bo i la nou moscada.

Dins d'una font per posar al forn hi posam els xampinyons farcits. Una vegada tot colocat, posam damunt cada xampinyó un poc de formatge rallat. I finalment ho posam al forn, fins que el formatge es quedi fos.

Ara es hora de emplatar i disfrutar.

BON PROFIT!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario