jueves, 2 de abril de 2015

Crespells.

Ingredients:
  • 1 tasso d'oli d'oliva.
  • 1 tasso de suc de taronja.
  • 300 de sucre.
  • 250 de saïm.
  • un polsim de sal.
  • 1 kg de farina fluixa o la que es begui.
  • 2 vermells d'ou.


Elaboració:

Dins un bol posam: l'oli, el suc, el saïm i els dos vermells d'ou. Ho mesclam tot fins que el saïm quedi a punt pomada. A continuació afegim el sucre amb el polsim de sal i la farina.
Amb les mans ho pastam tot fins que quedi una massa homogènia.



Damunt la zona de treball hi espolvoretjam farina, agafam un poc de pasta i l'estiram. Anam fet els crespells amb els diferents motlles que disposem. desprès els posam dins llaunes per introduir dins del forn durant 15-20 minuts.

Bon profit!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario