martes, 13 de enero de 2015

Truita al papillote.

Ingredients  per a 4 persones:

  • 1 Truita sense espines d'un quilo aproximadament.
  • 2 pebres vermells.
  • 1 llimona.
  •  6 carxofes.
  • Sal.
  • Moraduix fresc.
  • 2 alls.

Elaboració:

El primer que hem de fer es arreglar la truita; es a dir li llevam l'espina central, anant alerta que no s'espenyi la pell, una vegada que tenim la truita  neta i fora espines, tallam la llimona per la meitat i la tallam a rodanxes fines. A la truita li posam el moraduix i  per la part del llom,  li posam les rodanxes de llimona. A la hora de posar la llimona, al gust de cada persona. Una vegada que tinguem la truita oberta l'assaonam i posam la llimona, després posam un llom damunt l'altre, (tornam a donar la forma original a la truita). Agafam un tros lo suficient gran de paper de forn per poder enrodillar la truita. S'ha d'enrodillar el paper de forma que tots els aromes i líquids de la mateixa truita quedin dins el paper. Podeu fitxar-ho amb escuradents. Ho posam al forn a foc alt durant uns 45 minuts.
 Mentres tallam els pebres a tires, les carxofes a quart llevant-li la “barba” i picam 2 alls.

Dins una paella a foc mitja li posam els alls, esperam que sofregesqui un poc i després li posam el pebres, una vegada que els pebres estiguin fets els llevam de la paella i els posam dins un plat a reservar per a més tard. Dins la mateixa paella que hem fet els pebres hi feim les carxofes. Si ja estan ara només queda emplatar. En aquest plat es importat que tanqueu be el papillote ( es una tècnica de cuinar que a mi personalment m'agrada molt). Bon profit!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario