Truita al papillote.
Ingredients per a 4 persones:
- 1 Truita sense espines d'un quilo aproximadament.
- 1 llimona.
- 6 carxofes.
- Sal.
- Moraduix fresc.
- 2 alls.
Elaboració:
El
primer que hem de fer es arreglar la truita; es a dir li llevam
l'espina central, anant alerta que no s'espenyi la pell, una vegada
que tenim la truita neta i fora espines, tallam la llimona per
la meitat i la tallam a rodanxes fines. A la truita li posam el
moraduix i per la part del llom, li
posam les rodanxes de llimona. A la hora de posar la llimona, al
gust de cada persona. Una vegada que tinguem la truita oberta l'assaonam i posam la llimona, després posam un llom damunt l'altre, (tornam a donar la
forma original a la truita). Agafam un tros lo suficient gran de paper de forn per
poder enrodillar la truita. S'ha d'enrodillar el paper de forma que tots
els aromes i líquids de la mateixa truita quedin dins el paper. Podeu
fitxar-ho amb escuradents. Ho posam al forn a foc alt durant uns 45
minuts.
Mentres tallam els pebres a tires, les carxofes a quart llevant-li la
“barba” i picam 2 alls.
Dins
una paella a foc mitja li posam els alls, esperam que sofregesqui un
poc i després li posam el pebres, una vegada que els pebres estiguin
fets els llevam de la paella i els posam dins un plat a reservar per a
més tard. Dins la mateixa paella que hem fet els pebres hi feim les
carxofes. Si ja estan ara només queda emplatar. En aquest plat es
importat que tanqueu be el papillote ( es una tècnica de cuinar que a
mi personalment m'agrada molt). Bon profit!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario