Popietas de
pollastres amb cuscus.
Popietas de
pollastres amb cuscus.
Ingredients:(per a 4 persones)
- 4 cuixes de pollastre desossades .
- Una ceba.
- 4 tasses (de cafè) de cuscús
- 1 albergínia.
- 1 carabassí.
- 1 pebre verd.
- 1 pebre vermell.
- 3 alls.
- Sal.
- Pebre bo.
- Curry.
Elaboració:
El
primer que hem de fer es tallar 4 trossos de paper d'alumini un poc
més grans que les cuixes de pollastre desossada . Després picam la
ceba i les pastanagues ben petit, adobam les cuixes de pollastre
amb sal i pebre bo.
Posam
una cuixa de pollastre amb la part de la pell que toqui al paper
d'alumini, i la banda de la carn per damunt, posam un poc de
pastanagues i ceba picada, ho enrodillam amb el paper d'alumini i així ho feim amb totes les cuixes. Hi ho posam al forn durant 45 minuts
més o menys.
Si
ens ha sobrat de la ceba i les pastanagues picades la reservam per al
cuscús.
Picam
les verdures restants, si es possible que els talls siguin els més semblants possible. Posam una paella al foc a foc mitja amb un rajolí d'oli i picam els
alls, els hi posam a la paella, quan els alls estiguin casi fets hi
posam la ceba i les pastanagues, deixam que es faci, hi posam
l'albergínia i els pebres (el verd i el vermell), després d'uns
minuts de que hagi sofregit les verdures hi posam el carabassí. Deixam que s'acabi de fer, i li posam sal, pebre bo i curry al gust.
Quan el pollastre està cuit es l'hora de hidratar el cuscús, posam
els cuscús a un bol i li posam un 2 tasses de cafè amb d'aigua tèbia, remenam fins que
l'aigua es begui, si fa falta hi posam un poc més aigua. Si el cuscús esta
ben hidratat ho mesclam amb la verdura sofregida.
Ara
es hora d'emplatar i gaudir del plat. Esper que vos agradi.
Bon
profit!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario