lunes, 12 de enero de 2015

Popietas de pollastres amb cuscus.

Ingredients:(per a 4 persones)

  • 4 cuixes de pollastre desossades .
  • Una ceba.
  • 4 tasses (de cafè) de cuscús
  • 2 pastanagues.
  • 1 albergínia.
  • 1 carabassí.
  • 1 pebre verd.
  • 1 pebre vermell.
  • 3 alls.
  • Sal.
  • Pebre bo.
  • Curry.
Elaboració:

El primer que hem de fer es tallar 4 trossos de paper d'alumini un poc més grans que les cuixes de pollastre desossada . Després picam la ceba i les pastanagues ben petit, adobam les cuixes de pollastre amb sal i pebre bo.
Posam una cuixa de pollastre amb la part de la pell que toqui al paper d'alumini, i la banda de la carn per damunt, posam un poc de pastanagues i ceba picada, ho enrodillam amb el paper d'alumini i així ho feim amb totes les cuixes. Hi ho posam al forn durant 45 minuts més o menys.

Si ens ha sobrat de la ceba i les pastanagues picades la reservam per al cuscús.
Picam les verdures restants, si es possible que els talls siguin els més semblants possible. Posam una paella al foc a foc mitja  amb un rajolí d'oli i picam els alls, els hi posam a la paella, quan els alls estiguin casi fets hi posam la ceba i les pastanagues, deixam que es faci, hi posam l'albergínia i els pebres (el verd i el vermell), després d'uns minuts de que hagi sofregit les verdures hi posam el carabassí. Deixam que s'acabi de fer, i li posam sal, pebre bo i curry al gust. Quan el pollastre està cuit es l'hora de hidratar el cuscús, posam els cuscús a un bol i li posam un 2 tasses de cafè amb d'aigua tèbia, remenam fins que l'aigua es begui, si fa falta hi posam un poc més aigua. Si el cuscús esta ben hidratat ho mesclam amb la verdura sofregida.
Ara es hora d'emplatar i gaudir del plat. Esper que vos agradi.

Bon profit!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario