Fajitas
de pollastre.
Ingredients:
- 1 pebre vermell gran.
- 2 pebres verds.
- 1 albergínia.
- 1 ceba.
- 2 pastanagues.
- Tortitas de blat de moro (de les que podeu trobar als comerços).
- Tabasco.
- Sal i pebre bo.
- Alls.
Elaboració:
Tallam
els pebres (vermells i verds) , les pastanagues , l'albergínia, i la ceba a tires no molt grans i després picam dos alls finament. Posam els pebres , els alls i la ceba dins una paella amb una mica d'oli d'oliva a foc mitjà, i ho deixam
que sofregeix-qui, de tant en quan hem d'anar remenat, quan duim uns
5 minuts que tenim els pebres sofregint hi posam les pastanagues i l' albergínia.
Tallam el pollastre a tires i ho posam dins la paella deixam que es
faci el pollastre i ho adobam amb el tabasco, el pebre bo, i la
sal. Deixam que es refredi un poc.
Agafam les tortitas li donam un toc cruixent dins una paella de la mateixa mida que les
tortitas i deixam que els costats quedin daurats i cruixents.
Quan
estan fetes posam la tortita al plat i posam un poc de les verdures
i el pollastre que hem fet abans.
Bon
profit!!!!
PD:
s'han acabat les vacances i amb elles sa ha acabat el dormir, anar de
festa, i berenar a la hora de dinar, apart d'anar de festa, dormir...
també he cuinat i molt. El que passa, es que no he tingut temps de
penjar-les, aquesta setmana les penjaré totes, esper que vos agradin.
No hay comentarios:
Publicar un comentario