miércoles, 7 de enero de 2015

Fajitas de pollastre.

Ingredients:

  • Una pitera de pollastre.
  • 1 pebre vermell gran.
  • 2 pebres verds.
  • 1 albergínia.
  • 1 ceba.
  • 2 pastanagues.
  • Tortitas  de blat de moro (de les que podeu trobar als comerços).
  • Tabasco.
  • Sal i pebre bo.
  • Alls.


Elaboració:



Tallam els pebres (vermells i verds) , les pastanagues , l'albergínia, i la ceba a tires no molt grans i després picam dos alls finament. Posam els pebres , els alls i la ceba dins una paella amb una mica d'oli d'oliva a  foc mitjà, i ho deixam que sofregeix-qui, de tant en quan hem d'anar remenat, quan duim uns 5 minuts que tenim els pebres sofregint hi posam les pastanagues i l' albergínia. Tallam el pollastre a tires i ho posam dins la paella deixam que es faci el pollastre i ho adobam amb el tabasco, el pebre bo, i la sal. Deixam que es refredi un poc.

Agafam les tortitas li donam un toc cruixent dins una paella de la mateixa mida que les tortitas i deixam que els costats quedin daurats i cruixents.
Quan estan fetes posam la tortita al plat i posam un poc de les verdures i el pollastre que hem fet abans.

Bon profit!!!!


PD: s'han acabat les vacances i amb elles sa ha acabat el dormir, anar de festa, i berenar a la hora de dinar, apart d'anar de festa, dormir... també he cuinat i molt. El que passa,  es que  no he tingut  temps de penjar-les, aquesta setmana les penjaré totes, esper que vos agradin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario