domingo, 16 de noviembre de 2014

Mini quices de porros,(per a 8-10 unitats).

Ingredients:


Per a la massa:

  • 150 gr de mantega.
  • 250 gr de farina fluixa.
  • Un polsim de sal.


Per al farcit:

  • 5 ous.
  • 250 cl de llet.
  • 200 cl de nata .
  • Un manat de porros.
  • 100 gr de mantega.
  • Pebre bo.
  • Sal.
  • Nou moscada.
  • Formatge rallat, al gust.


Elaboració:

Primer començam per la massa, es mescla tots els ingredients amb les mans fins a aconseguir una massa homogènia. Amb l'aprimador l'estiram i la col·locam dins els motlles petits durs.
Per el farcit, primer es netegem i tallen els porros a petits quadrats petits, quan les tenim tallats es sofregeixen amb la mantega, una vegada tot sofregit s'introdueix la llet, la nata, els ous batuts, formatge rallat i nou moscada, pebre bo i sal al gust. Ho treim del foc i ho remenam amb unes varilles fins que estigui tot mesclat. Quan està tot mesclat, ho introduïm dins els molles on abans hi hem possat la massa. Una vegada que estiguin tots els motlles plens ho introduïm dins el forn durant uns 20-30 minuts ( això depen de cada forn).

Ara només queda parar taula i a menjar. Bon profit.

Esper que vos hagi agradat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario