domingo, 30 de noviembre de 2014

Greixonera de sobrassada amb mel i esclata-sang .

Ingredients :

  • 500 gr de  pasta sobrassada
  • 400 gr de esclata-sangs
  • un poquet de mel
  • all
  • julivert
  • sal
  • pebre bo

Elaboració:

Dins d'una paella introduïm els esclata-sangs amb l'all tallat a lamines, el julivert i sal i pebre bo al gust.
Dins d'una greixonera introduïm la sobrassada, esperam a que sofregesqui un poc i després li posam la mel (ara això depen del gusts de cada casa), jo n´hi  he posat 2 o 3 cullerades . A continuació introduïm dins la greixonera els esclata-sangs, esperam uns segons a que agafi tot el gust de la sobrassada i la mel.
Ho servim calent.

Observació:
Aquest cap de setmana ha estat la fina de l'esclata-sang a Mancor de la Vall i tot i el mal temps, els carrers del poble estaven plens de firaires, i de persones passejant amb bosses i capses de esclata-sangs, o degustant plats el.laborats amb aquest bolets.
Esperam que l'any que ve hi hagi més esclata-sangs i bolets de la nostre terra.


No hay comentarios:

Publicar un comentario