Greixonera
de sobrassada amb mel i esclata-sang .
Ingredients
:
- 400 gr de esclata-sangs
- un poquet de mel
- all
- julivert
- sal
- pebre bo
Elaboració:
Dins
d'una paella introduïm els esclata-sangs amb l'all tallat a lamines,
el julivert i sal i pebre bo al gust.
Dins d'una greixonera
introduïm la sobrassada, esperam a que sofregesqui un poc i després
li posam la mel (ara això depen del gusts de cada casa), jo n´hi he
posat 2 o 3 cullerades . A continuació introduïm dins la greixonera
els esclata-sangs, esperam uns segons a que agafi tot el gust de la
sobrassada i la mel.
Ho
servim calent.
Observació:
Aquest
cap de setmana ha estat la fina de l'esclata-sang a Mancor de la Vall
i tot i el mal temps, els carrers del poble estaven plens de firaires, i de persones passejant amb bosses i capses de esclata-sangs, o degustant plats el.laborats amb aquest bolets.
Esperam
que l'any que ve hi hagi més esclata-sangs i bolets de la nostre terra.
No hay comentarios:
Publicar un comentario