Ensalada
d'espinacs
Ingredients:
- 150 gr de formatge roqueford.
- 50 gr de nous.
- 50 gr de bacó de gall d'indi.
- Un iogurt natural sense sucre.
- El suc de dues llimones.
- Un poquet de mel.
- Un poquet de vinagre balsàmic.
- Freses per decorar.
- Oli per a fregir.
Elaboració:
El primer lloc
tallam i netejam els espinacs. A continuació esmicolam els formatge
i tallam petit les nous. Tallam el bacò a tires fines, ho feim amb
un rajolí d'oli en una paella, ho treïm del foc quan estigui
cruixent. Ho mesclam tot.
Per fer la
vinagreta: posam dins d'un bol el iogurt, el suc de llimona, hi introduïm la mel i el vinagre a gust de cada casa.
Be i jo aquí vos deix un exemple de presentació del plat, vosaltres ho podeu fer com
volgueu.
Bon profit!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario