lunes, 4 de mayo de 2015

Ensalada d'espinacs

Ingredients:

  • 200 gr de espinacs.
  • 150 gr de formatge roqueford.
  • 50 gr de nous.
  • 50 gr de bacó de gall d'indi.
  • Un iogurt natural sense sucre.
  • El suc de dues llimones.
  • Un poquet de mel.
  • Un poquet de vinagre balsàmic.
  • Freses per decorar.
  • Oli per a fregir.


Elaboració:

El primer lloc tallam i netejam els espinacs. A continuació esmicolam els formatge i tallam petit les nous. Tallam el bacò a tires fines, ho feim amb un rajolí d'oli en una paella, ho treïm del foc quan estigui cruixent. Ho mesclam tot.

Per fer la vinagreta: posam dins d'un bol el iogurt, el suc de llimona, hi introduïm la mel i el vinagre a gust de cada casa.

Be i jo aquí  vos deix un exemple de presentació del plat, vosaltres ho podeu fer com volgueu.

Bon profit!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario